banner2779
banner2752
banner2750

 TÜRKİYE'DEKİ CAMİLERDE BİR İLK!

Cami İmamı Abdullah Koçyiğit ve Cami Derneği'nin ortaya attığı bu projeye Derince Belediyesi ve Derince Müftülüğü de destekleriyle sahip çıktı.

2012 yılından bu yana Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesi ve yoğun bakımlara il dışından gelen hasta yakınlarına hizmet veren misafirhane, 2 odalı müstakil içerisinde banyo, tuvalet ve mutfağı mevcut.

Misafirhane doğalgazlı ve temiz odalarda hasta yakınlarına misafirhane hizmeti vermektedir.

4 yılda yaklaşık 300 hasta yakınını misafir eden Gazi Osmanpaşa Camii Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi.  

Cami İmamı'nın ve Cami Derneği'nin katkılarıyla hizmete sunulan misafirhane ayrıca, çamaşır makinası, çamaşır kurutma makinası, buzdolabı ve her türlü ihtiyacı karşılayacak donanıma sahip.  Hasta refakatçileri için yemek pişirecek donanım ve duş alabilecekleri  her türlü ferahlıkta konaklama imkanı sağlıyor.

Hasta ve refakatçileri huzur içerisinde, temiz ev ortamında misafir olmaktan hayli memnunlar. Hastane'nin hemen karşısında konaklayan hasta yakınları, gün içerisinde hastalarını rahatlıkla ziyaret edebiliyor, bu memnuniyetlerini ise Cami İmamı Abdullah Koçyiğit ve Dernek yönetimine teşekkür ederek ifade ediyorlar.

Türkiye'de bir ilk olan Kocaeli'de ki bu projenin, bundan sonrası için diğer camilere de örnek olacağını düşünüyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751