TÜRKİYE'NİN EN ÖNEMLİ PROJELERİNDE ÇALIŞANLAR NEDEN İNTİHAR EDER?

Tahsin Tarhan, "  ileri teknolojiye dayalı olarak modern elektronik cihaz ve sistemler geliştiren, üreten, tesis eden, pazarlayan ve satış sonrası hizmetlerini yürüten entegre bir elektronik sanayii kuruluşu  ASELSAN'da kritik projelerde çalışan uzmanların intihar etmesi mutlaka araştırılmalıdır. Belki de Türkiye'nin geleceğine yön verebilecek projelerin çalışanları neden intihar eder, bağlantıları nelerdir, olaylar gerçekten intihar mıdır, bir an önce ortaya çıkarılmalıdır." dedi.

PROJELER SABOTE EDİLMEK Mİ İSTENIYOR

Tahsin Tarhan, " Son olarak ASELSAN'da, ‘'Yerli Savunma Sistemleri'' üzerinde çalışan Mühendisin Koru Mahallesi ile, hayatına son verdiği 15 kilometre uzaklıktaki, 100. yıl semtindeki bina arasında bir bağlantı bulunamadı. İntihar diyerek geçiştirmemek gerekmektedir. Devletin bütün organlarına sızmış terör örgütünün, projeleri sabote etmek için neler yapabileceğini arastırmak gerekmektedir. 
ASELSAN’da son 11 yılda 8. ölüm olayınin meydana gelmesinin nedeni nedir? Bu sorunun cevabını hem ailelerin hem kamuoyunun bilmesi gerekir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817