TÜRKİYE’NİN İLK KAMPÜS OKULU
 AKP'nin bugün gerçekleştirilen İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda milletvekilleri adına söz alan Fikri Işık, AKP’nin 11 yıllık iktidar sürecini AKP’den önceki 11 yılla kıyaslayamayız. AKP’nin 11 yıllık iktidarını AKP’den önceki 110 bin yılla kıyaslayabiliriz. AKP 11 yıldır öncelikli olarak yatırımlarını en çok eğitim alanında harcıyor. 10,5 buçuk yıldır yapılan derslik sayısı 6.500’dür. 140 yılda yapılan derslik sayısından 11 derslik daha fasla yaptık. Bazıları AKP’nin yaptıklarını görmese de bu millet yeri geldiği zaman AKP’nin yaptıklarını takdir edecektir’’ şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’NİN İLK KAMPÜS OKULU

Her ilçede İmam Hatip okullarının olduğunu ifade eden Fikri Işık, bu konuda kendisine destek veren tüm ilçe belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına teşekkür etti. Sosyal konut projelerine de değinen Işık, “100 lira, 130 lira taksitlerle vatandaşlarımız ev sahibi oldu. Artık bu ailelerin çocukları ‘ev sahibi çık derse ne yapacağım’, ‘başımızı sokacak yerimiz yok’ gibi düşüncelere kapılmayacaklar” dedi. Kocaeli’de Türkiye’de ilk olacak bir kampüs okul projesi planladıklarını belirten Işık, “Kampüs okulun proje yarışması bitti. Şimdi Cephanelik alanında 140 dönümlük arazi üstünde Türkiye’nin ilk kampüs okul inşaatlarından birine başlayacağız” dedi.

ÖNEMLİ OLAN TEMAYYÜL YOKLAMALARI

AKP hükümetiyle Kocaeli’nin Spor’da en güçlü illerden biri haline getirdiğini söyleyen Işık, ‘’2009’da eğer AKP hiçbir belediyeyi kaybetmediyse bunda etkili olan teşkilat temayül yoklamalarıdır. Şimdi aynı başarıyı tekrar göstereceğiz. Bizim hiç birimizin adamı yoktur. Fikri Işık olarak benim hiçbir yerde ne adamım var, ne adayım var. Biz her birimiz AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adamlarıyız’’ sözlerine yer verdi.

SOSYAL YAPIMIZI SAĞLAMLAŞTIRIYORUZ

Ardından konuşmasını yapan Bakan Ergün, ‘’Türkiye vatandaşlarına çok ayrı davranan bir yer haline gelecek. Bizim ülkemizde bundan sonra hiç kimse bir etnik kimlik problemi yaşamayacak. Hiçbir insan bu devlet benim problemimle ilgilenmiyor demeyecek. Çünkü biz hepimiz aynı kaynaktan geliyoruz. İnsanların farklı guruptan olmasının bir tek nedeni var onlar da birbirini tanısınlar diyedir. Onu kenara itmek doğru bir tavır olamaz bu sayede sosyal yapımızı sağlamlaştırıyoruz. Ülkemizi son on yılda çok önemli yerlere taşıdık ama işimiz daha çok’’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817