TÜRKİYE’NİN İLK ÜNİVERSİTELİ PAZARI İZMİT’TE AÇILDI

KOÜ Umuttepe Kampüs alanında 456 metrekaresi açık, 579 metrekaresi de açık olmak üzere bin 35 metrekarelik bir alan üzerine yaklaşık 1 milyon lira harcanarak yaptırılan Üniversiteli Pazarı’nın açılışına Başkan Doğan’ın yanı sıra KOÜ Rektörü Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Ayaz, KOÜ Genel Sekreteri Fatih Akbulut, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, DSP Kocaeli İl Başkanı Halim Dedeoğlu, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın TÜGVA İl Temsilcisi Muhammet Hanefi ile çok sayıda öğrenci katıldı.

HEYECAN DUYUYORUM

İçerisinde KOÜ Store, kitap satış yeri, fotokopi merkezi, ortak kullanım alanları, İzmit Belediyesi Genç-İZ ofisi, öğrenci pazarı, fuaye ve sergi salonunun yanı sıra, öğrenci kulüp ve etkinlik tanıtımlarının yapılabileceği alanın bulunduğu Üniversiteli Pazarı’nın açılışında konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ geleceğimizin umudu olan gençler için böylesine güzel bir projenin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Gençler için yapılan bir açılışa gençlerin de büyük ilgi göstermesi karşısında heyecan duymamak mümkün değil. Bildim bileli ben heyecanlı biriyim. Gençlerle bir araya gelince ayrı bir heyecan duymaktayım. Gençler bana ayrı bir heyecan ve enerji veriyor. Böyle bir proje Türkiye’de ilk kez bizim üniversitemizde açılıyor. Projenin gerçekleşmesinde başta rektörümüz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim. Rektörümüz göreve geldiği günden beri üniversiteyle, şehirle, belediyelerin bütünleşmesi adına önemli işler yaptı. Bizler de  bu tür hizmetlerden heyecan duymaktayız. İzmit Belediyesi olarak Kocaeli Üniversitesiyle bir çok alanda ortak çalışmalar yapıyoruz. Örneği olmayan bir işi yapmak hiç de kolay olmuyor.

GENÇLER EN BÜYÜK ZENGİNLİK

Bu işleri yapmakta para hiçbir zaman problem olmuyor. Yeter ki parayı doğru yerde kullanalım. İzmit Belediyesi olarak milletin kuruşunu ziyan etmeden yine millet için harcıyoruz. Haramı helali bilerek halkımızı hizmet ediyoruz. Ülke olarak yer altında yeterince zenginliğimiz olmayabilir ama yer üstünde gençlerimiz gibi çok değerli zenginliklerimiz, cevherimiz var. Ülkemizi daha da ileriye götürmek için çok daha çalışacağız.  Gençlerimiz parladıkça ülkemiz daha da  değerli olacak, zaten değerli. bayrağımız daha da yükseklere çıkacak, ülkemiz daha da gelişecek. Atalarımızın bir zamanlar dünyada hakkı hukuku adaleti sağladığı gibi sözü dinlenen ülke olmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler, uygarlıklar birer birer yakalanıp aşılacak. Bunlar gençlerimizle olacak. Bizler elimizden geleni yapıyoruz.  Ayrı gayri yok. İnsanların görüşleri farklı olabilir, bu bizim gücümüzdür. Bazı sosyal tercihlerimiz de farklı olabilir. Bundan da korkmayalım. Burada, genç kardeşlerim kendi istedikleri, kullanmadıkları bazı malzemeleri pazarlasınlar, müşteriler gelsin alsın. Genç Girişimciler Merkezini sizler için kurduk. 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezimizi mutlaka görün” dedi.

REKTÖRDEN TEŞEKKÜR

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Saadettin Hülagü de  “ Bu proje gurur veren bir projedir. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve ekibine Türkiye’de bir ilk olma özelliği bulunan proje için teşekkür ediyoruz. Üniversiteli Pazar projesi kurumumuzun markalaşması anlamında da çok önemli” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817