Türkiye’nin kalbine giren kız Kocaeli Kitap Fuarı’nda
 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 9. Kitap Fuarı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait resmi çizip sosyal medyadan paylaşan, ardından kendisiyle buluşan engelli Gülşah Yağmur Yazıcı’yı konuk ediyor.  Türkiye’nin kalbine taht kuran Gülşah’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Barış Manço’dan Necati Şaşmaz’a kadar birçok ünlü isme ait çizdiği resimlerin bulunduğu kara kalem sergisi, Türkiye’nin en büyük kitap fuarı özelliği taşıyan Kocaeli Kitap Fuarı’nda açıldı.


 

PROTOKOL EŞLİĞİNDE AÇILIŞI YAPILDI

Birçok engelli insana örnek olan Gülşah’ın resim sergisi Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Tahir Büyükakın, ve il protokolü eşliğinde kitapseverlerin beğenisine sunuldu. Protokol, Gülşah ile yakından ilgilenerek, çizdiği resimleri inceledi ve kendisine hayatta başarılar diledi.


 

“KIZIM YAŞAM SEVGİSİYLE DOLU”

Anne Sabahat Yazıcı, kızının yaşam sevgisiyle dolu bir kız olduğunu belirterek” Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kızım çok seviyor. Onun resmini yaparak kendisini Türkiye duydu, sahip çıktı. Resim sergisinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Kaya Sayan,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık gibi yöneticilerimizin resimleri de var. Onları da çok seviyor. Bu nedenle kendilerinin resimlerini çizdi. Zaten Gülşah’ın sevgisi bir başka. “ şeklinde konuştu.

 

“NECATİ ŞAŞMAZ İLE BULUŞTULAR”

Kızının, Kurtlar Vadisi dizisinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz’ın da hayranı olduğunu belirten anne Sabahat Yazıcı” Necati Şaşmaz, bizi geçen hafta aradı ve çalıştığı işyerine davet etti. Kızımla buluştular. Çok mutlu oldu kızım. Barış Manço, Dursun Ali Erzincanlı gibi sevilen isimlerin resimleri de var sergide. Onunla gurur duyuyorum” dedi. Anne Sabahat Yazıcı, kızına bu fırsatı veren Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederek” Büyükşehir Belediyesi, Gülşah gibi engellileri topluma kazandıran yönelik hizmetler yürütüyor. Kitap Fuarı’nda Gülşah’ın sergisini tüm Türkiye’ye sunmasına vesile olması da bunu gösteriyor” dedi. Gülşah’ın kara kalem sergisi, Kocaeli Kitap Fuarı C Salonu’nda sanatseverler ve kitapseverlerin beğenisine sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817