TÜRKİYE’NİN MUHTARLARI İZMİT’E BİRARAYA GELECEK
 Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan” İzmit’te 3 yıl önce ilk defa 26 Nisan’ı muhtarlar günü kabul edip bununla ilgili etkinlikler düzenlemiştik. Bakanlığımız bu sene 26 Nisan’ı Türkiye’de muhtarlar günü olarak ilan etti. Bu bizim için gurur verici bir durumdur. Bu seneki muhtarlar gününü ulusal boyutta kutlayıp, Türkiye’nin dört bir yanındaki muhtarları şehrimize davet edeceğiz” diyerek büyük organizasyonun müjdesini verdi.

 

TÜRKİYE’NİN MODELİYİZ

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Doğan “ Belediye Başkanlığım döneminde muhtarlarımızla son derece uyumlu ve koordineli bir işbirliği içerisindeyiz. Bu anlayış halkımızın daha güzel hizmetler almasını sağlayan bir anlayıştır. Bundan 7 yıl önce Türkiye’de ilk defa Muhtar Hizmet Birimini kuran bir belediyeyiz. O dönemde Türkiye’de böyle bir birimden bahsedilmezken biz, böyle bir yapılanmaya gittik. Hükümetimiz tarafından bu uygulamamız model kabul edilerek Büyükşehirler de Muhtarlık Daire Başkanlığı, ilçe belediyelere de ise muhtarlık müdürlüğü kurulmuştur. Projelerimizle Türkiye’de örnek alınmak bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Muhtarlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilip modern mekanlara kavuşturulması, bilgi ve görgülerini arttırıcı yurt içi ve yurt dışı geziler, maddi ve manevi desteklerimiz ile muhtarlarımızla her zaman uyum içindeyiz” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE’NİN EN ŞANSLI MUHTARLARIYIZ

 

İzmit Belediyesi Meclis üyesi ve aynı zamanda Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Koordinatörü  Mehmet Çetin’in de eşlik ettiği ziyarette Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da “ Türkiye’nin en şanslı muhtarlarıyız. İzmit’teki uygulama bütün Türkiye’ye örnek olmuştur. Belediye Başkanımızın muhtarlarla olan diyalogları, bizlere yönelik hizmetleri gönlümüze taht kurdu. Başkanımızın çalışmaları sadece ilçemiz sınırlarındaki muhtarlarımızı kapsamıyor. Diğer muhtarlarımız da bizim bu çalışmalarımızdan faydalanabiliyor. Bizlere her zaman değer veren Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817