“Türkiye’yi Ele Geçirmek  MHP’yi Ele Geçirmekten Geçer”

BAHÇELİ’NİN SÖZÜNÜ HATIRLATTI

Körfez’e dönen ve bir kurultay değerlendirmesi yapan Gürsu, açıklamasında Devlet Bahçeli’nin kongrede yaptığı; “Kurultayımız istiklal için birlik buluşmasıdır, kazanan Türkiye olacaktır. Bugün buradan çıkacak irade bu ülkenin geleceğine, bu milletin bekasına yön verecek, şehitlerimiz için büyük ve engin bir vefa olacaktır” sözlerini hatırlattı.

“DEVLET BEY’İN YANITI”

Genel başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin konuşmasında Türkiye’nin 2023 hedeflerini ve Cumhur İttifakının önemine dikkat çektiğini belirten Gürsu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bizde ilk sözü de son sözü de Devlet bey söyler. Türkiye’yi ele geçirmenin yolunun MHP’yi ele geçirmekten geçtiğini bilen hain emperyalist güçlere genel başkanımız Devlet bey en iyi cevabı 13. olağan kongremizdeki konuşması ile vermiştir.

“BİRLİĞİMİZİ BOZMAMALIYIZ”

Bizlere düşen birlik ve beraberliğimizi bozmadan ülkücü adabını ve ahlakını ön plana alarak teşkilatımızın emrinde son nefesimize, son damla kana kadar mücadele etmektir. 13. olağan kurultayımızın ülkemize ve büyük Türk milletine hayırlı olması dileklerimle şahsım ve teşkilatım adına saygılarımı sunarım.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817