TÜRKKAN, ‘’BALIĞIN KUYRUĞUNDAN  TUTTUK’’
 MHP Körfez İlçe Yönetimi’nin düzenlediği kahvaltılı toplantıda yerel seçimler değerlendirildi. Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı toplantıda eşit olmayan seçim şartlarına rağmen başarılı sonuç alındığı söylendi.

Tütünçiftlik’te Kasrı Çakır Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Başkan Adayı Salih Şirin, Belediye Meclis Üyeleri ve adaylar ile yönetim kurulu katıldı.

Kahvaltılı toplantıda konuşan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Kocaeli ve Körfez olarak seçimlerde iyi sonuçlar aldıklarını, bundan sonraki seçim çalışmalarına da hiç ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Lütfü Türkkan ise konuşmasında seçim sonuçlarını değerlendirerek, iktidarın tek alternatifinin MHP olduğunu söyledi ve ‘’Seçim sonuçları göstermiştir ki, iktidarın tek alternatifi MHP’dir. Seçimlerde balığın kuyruğunu tuttuk ve bırakmaya hiç niyetimiz yok. Seçim sonuçları oyunu arttırtan tek partinin MHP olduğunu göstermiştir. Bu günden itibaren çalışmalara yeniden başladık. Biz biliyoruz ki davası ve idolojisi olan bir partiyiz. Bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle hareket ederek, iktidara MHP’yi taşıyacağız. Bu günde burada toplanmamızın ana nedeni, geçtiğimiz seçimlerde neleri yapsaydık daha başarılı olurduk konusunu masaya yatırmaktır.”dedi.

Daha sonra toplantıya katılan seçilmiş meclis üyeleri ve adaylar görüşlerini dile getirerek, yeni çalışmalarda izlenecek metodlar hakkında ki düşüncelerini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817