TÜRKKAN'DAN VARDİYALI SANDIK NÖBETİ

İYİ Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Lütfü Türkkan, sandıklara sahip çıkılması halinde oy çalınamayacağını ifade ederek, “Bunun için gerekli teknolojik çalışmaları yaptık, hazırlıklıyız. Burada önemli olan sandık başlarında nöbetleri titizlikle tutmaktır.  Seçimler içn gereken önlemleri hazırladık, okul başına avukat görevlendireceğiz, elektronik sistemin sağlıklı kullanımını kontrol edeceğiz ve en önemlisi sabah 6’da sandık başında olup, nöbeti akşam 6’ya kadar bırakmayacağız. Bu uzun nöbet süresinin sağlıklı olması için saat 3’te değişimler yapacağız. Böylece sandık başında görevli arkadaşımız yorgunluk ve bıkma gibi nedenlerle bırakmayacak. Oy çalınmaması için her türlü önlemi aldık, yeter ki sandık başlarında tam sayıda görevli olsun ve nöbeti bırakmasın” dedi.

Mahalle başkanlarına öneri

Lütfü Türkkan katıldığı programda, belirlenen ve atanan 5 mahalle başkanına yetki belgelerin teslim etti ve rozet taktı.

Mahalle Başkanlarına da öneri de bulunarak, “Mahallenizde her sokağa bir yönetici atayın, yalnızca 7 kişilik mahalle yönetimiyle yetinmeyin. Eğer partili bulamazsanız, size yakın olan ve güvenebileceğiniz bir gönüllü bulun. 2019 seçimleri çok önemli. Bu seçimlerde kazanan olmazsak bir daha ki seçime demokrasi limanından ayrılmış ülke olarak gireriz” dedi.

Konuşmalardan sonra, Hereke’den Yeliz Kır’a, Kuzey Mahallesi’nden Cengiz Canayaz’a, Şirinyalı’dan emekli polis Vedat Ünlü’ye, Fatih Mahallesi’nden Mücahit Ağaç’a ve Hacı Osman Mahallesi’nden Mehmet Dereli’ye yetki belgeleri teslim edilerek rozetleri takıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817