banner2779
banner2752
banner2750

Türkkan Karamürselde Yardım elini uzattı

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Kadir günü de boş durmadı. Türkkan daha önce söz vermişti. Geçtiğimiz hafta ziyaretine geldiği, göğüs kafesi büyüyemediği için hergeçen gün yaşamı zorlaşan 9 yaşındaki Senanur'a söz verdiği akülü aracı getirip dün teslim etti.

Türkkan Darıca'da beş yıldır yatağa mahkum yaşayan felçli bir hastanın da kandilini tebrik etmeyi ihmal etmedi.

TAZİYE ZİYARETİ

Darıca’da taziyeye de giden Türkkan, iftardan önce abdest alırken geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta vefat eden Orhan Balıkçı’nın ailesini ziyarete gidip taziye diledi, acılarını paylaştı.

KARAMÜRSEL’DE DE YARDIM ELİNİ UZATTI

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan daha sonra Karamürsel’e geçti. Karamürsel'in Taşağılı köyünde oturan 5 yıldır kas hastası olan yürüme engelli Güler Kızılırmak’a daha önceki ziyaretinde akülü araba sözü vermişti. Türkkan, dün Kızılırmak’a bunun bedelini karşılamak istediklerini söyleyen bir hayırsever hemşerinin katkısıyla arabayı teslim etti. Çok uzun bir süreden sonra ilk kez güneş gördüğünü ifade eden Kızılırmak’ın annesi de hediye olarak saçta pişirdiği Boşnak Böreğini iftarda yemek üzere verdi.

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, geçtiğimiz hafta Karamürsel'in Karapınar köyünde ziyaret ettiği çocukluğunda geçirdiği çocuk felcinden sonra, iki ayağını da kullanamayan, gözleri görmeyen, yatalak 80 yaşındaki annesine bakmak zorunda olan Ayşe Baysağdıç’a da aylık maaşı yine hayırsever bir hemşerisi tarafından karşılanan bir bakıcı ihdas etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751