banner2779
banner2752
banner2750

Türköz İnşaat 3 Ayrı Salonda İftar

3 ayrı salonda gerçekleşen iftarda, protokol,  oda yönetimi, STK’lar, tedarikçiler firma temsilcileri, Türköz İnşaat idari personeli ve siyasi parti temsilcileri yer aldı.Türköz İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Türköz geleneksel iftar yemeğinin iftar Derince Yenikent Mahallesi’ndeki Türköz Düğün Salonun da düzenledi. İftar yemeğine katılım yoğun oldu katıldı. Yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar yemeği programı Recep Öztürk’ün konuşmasıyla başladı. Ramazan ayının bereket alı, birlik ve beraberlik ayı olduğunu söyleyen Öztürk, davetine katılan konuklarına da teşekkür etti.

Her davette olduğu gibi Türköz ailesi gelen konukları yine kapıda karşıladı ve yemek sonrasında da uğurlamayı aynı şekilde gerçekleştirdiler. İftar yemeği canlı müzik dinletisi eşliğinde ve dualarla başlarken, yemek duasını Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan yaptırdı. Protokolün de kalabalık olduğu iftarda, AK Parti, MHP, İYİ Parti, CHP ilçe yönetimleri de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751