Turkuaz Evleri’nin teslimine başlandı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından İzmit Çayırköy bölgesinde yapılan Turkuaz Evleri’nin teslimine başlandı. Engelli vatandaşların da unutulmadığı projede dairelerin tamamı 20 Eylül Perşembe gününe kadar teslim edilecek.

 

4 BLOK 204 DAİRE

Kent Konut tarafından alt gelir grubuna yönelik olarak çeşitli ödeme kolaylıkları sağlanarak satışı yapılan Çayırköy-Turkuaz Evleri konutları 4 blok 204 daireden oluşuyor. Proje içerisinde yeşil alanlar, çocuk oyun grupları, dinlenme çardakları ve açık otopark yer alıyor. Proje içerisinde engelli vatandaşlar için toplam daire adedinin yüzde 10`unu oranında kontenjan ayrılırken daire tipleri 2+1 79 metrekare ve 1+1 56 metrekareden oluşuyor.

38 BİN TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA

Turkuaz Evleri’ne sahip olmak isteyenler; 2+1 bahçe kat için 49 bin 900 TL, zemin kat için 57 bin 900 TL, normal kat için 60 bin 900 TL veya 1+1 giriş kat için 38 bin 90 TL ödüyor. 4 blok 7 kattan oluşacak olan evler için banka kredileriyle 120 ila 180 aya kadar vade uygulanıyor



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817