banner2779
banner2752
banner2750

 Türkülerle 15 Temmuz

 Öğrencilerin gösterisi ve söylenen Türküler, izleyenleri o güne götürdü, duygu dolu anlar yaşandı.

 

Körfez Yarımca Ortaokulu öğrencileri, ‘Türkülerle 15 Temmuz, Türkülerle Kutlu Direniş’ programı ile duygu dolu anlar yaşattı. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Şube Müdürü Bahtiyar Erdoğan, Yarımca Ortaokulu Müdürü Alparslan Dalkılıç, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

FIRSAT VERMEYECEKLER

Yarımca Ortaokulu’nda eğitim gören 42 öğrencinin sahne aldığı gecede; öğrencilerin söylediği türküler duygu dolu anlar yaşattı. Program sonrasında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “Bu gece burada bize 15 Temmuz’u unutturmadılar. Bu gençliğin büyüdüğü zaman ülkemiz daha kalkınmış olacağına ve 15 Temmuzlara fırsat vermeyeceklerine yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

GURUR DUYDUM

Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş da konuşmasında, “Bu akşam sahnede oluşan tabloya baktığımızda, ülkenin emin ellerde olduğunu görüyoruz. Bu ülke, asla hainlerin oyununa gelmez. Gerçekten duygu yüklü bir geceydi. Onlara baktıkça, ‘işte bu’ dedim ve geleceğimizin ne kadar aydınlık olduğunu gördüm. Bu evlatları yetiştiren anne ve babalar gurur duymalı. Bu ülke için bu gençler daha çok şey yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751