TURSEY-İŞ’te Genel Başkan Değişmedi

Sendikanın kurucusu olan Genel Başkan Orhan Yılmaz, yapılan genel kurulda bir kez daha seçildi.

“TAŞIMACILIK SEKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİDİR”

Genel kurul sonrasında açıklama yapan Tursey-İş Genel Başkanı Orhan Yılmaz, “Taşımacılık sektörü ülkenin ekonomik menfaatleri açısından çok önemlidir. Bu sektörde özellikle karayolu taşımacılığı geniş bir kara ülkesine sahip ülkemizde oldukça önemli bir paya sahiptir. Ancak akaryakıt zamları cezalar ve düşük ücret nedeniyle geçinemez hale gelen meslektaşlarımızın sesine ses, derdine derman olmak için yola çıktık” dedi.

MEŞALEYİ KOCAELİ’DEN YAKTIK

Kurdukları Tursey-İş Sendikası’nın güçlü bir yapıda olduğunu belirten Yılmaz, “Sendika üyelik başvuruları e-devlet üzerinden yapılıyor. Ayrıca adresinden her türlü sıkıntı ve talepleri için tüm meslektaşlarımız bizlere [email protected] mail adresimizden ulaşabilir. Kocaeli’den yaktığımız meşalenin ışığı ülkemizin en ücra köşesini dahi aydınlatacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817