Tütünçiftlik Kültür Merkezi Ocak Ayında Tamamlanıyor

Tütünçiftlik’te yapılan ve Ocak ayında tamamlanacak olan Tütünçiftlik Kültür Merkezindeki çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan birlikte incelediler ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldılar. İçerisinde 400 kişilik düğün salonu,250 kişilik çok amaçlı salon (konferans,tiyatro vb. etkinliklerde kullanılacak.),bilgi evi ve iki katlı otopark barındıracak kültür merkezindeki çalışmaların detayları görüşüldü.Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan kültür merkezi tamamlandıktan sonra pek çok sosyal ve kültürel programa ev sahipliği yapacağını belirtti.

Genel Sekreter Yardımcısı, projenin Kocaeli ve Körfez’e prestij kazandıracak olan bir çalışma olmasından dolayı üzerinde büyük bir titizlik ve hassasiyetle durduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817