Tütünçiftlik Sahili Güzelleştirme Ve Koruma Derneği güçleniyor
 Körfez’de yeni kurulan ama amacı nedeniyle her gün daha çok üye kazanan Tütünçiftlik Sahili Güzelleştirme ve Koruma Derneği üyeleri, MHP ve CHP Meclis Üyeleri ve CHP İlçe Başkanı ile bir araya gelerek bayramlaştılar ve yeni çalışma programları üzerinde konuştular.

Pet Line Dolum Tesisleri’nin nakil hattı için yaptırdığı Çed Toplantısından sonra kurulmaya başlayan dernek, oluşumunu tamamlandı. Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi numara 186’da, sahilde yer alan dernek merkezi bu amaçla hizmete açılırken, 30 üyeyle çıkılan yolda her gün yeni kayıtların işlendiği belirtiliyor.

Dernek Yönetimi, Başkan Hulusi Küçükdevlet ile birlikte, ilk bayramlaşmasını da gerçekleştirdi. Bayramlaşmaya, olaylı çed toplantısında da destek veren MHP Meclis Üyesi Vahit Eryılmaz, CHP İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, Meclis Üyeleri Tayfun Balıkçı ve Engin Taşdemir’de katıldı. Her iki partinin de sahili koruma konusunda dernekle birlikte hareket edeceği belirtilirken, dernek üyeliğine ilçenin tanınmış isimlerinin de katıldığı ve buna göre de önümüzdeki günlerde önemli aktiviteler gerçekleştirileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817