Tütünçiftlik Viyadük Altı Renkleniyor
 Körfez Belediyesi tarafından TütünçiftlikViyadük Altı Çevre Düzenleme ve Peyzaj Yapım İşinin ihalesi yapıldı. Yedi firmanın katıldığı ihalede yapılacak çalışmayla atıl durumda olan viyadüğün altı kente renk katacak.

Körfez Belediyesinde yapılan ihaleye Destek Hizmetleri Müdürü Selahattin Sönmez komisyon başkanlığı yaptı. İhaleye Ekşioğlu Kardeşler İnşaat, Tabanlı İnşaat, Ömer Faruk Balamir, Kurtaran Mühendislik, Yıldızlı Mühendislik, Hereke Yapı ve Kuant Yapı İnşaat isimli firmaların katıldığını, açıklayan Sönmez, ihale komisyonunun, firmaların belgelerini inceledikten sonra, ihale sonuçlarını açıklayacağını kaydetti.

Tütünçiftlik Viyadük Altı Çevre Düzenleme ve Peyzaj Yapım İşinindört ay içerisindebitirilmesinin planlandığını söyleyen Körfez Belediyesi Peyzaj Mimarı Ayşegül Soydaş“Çalışmanın yapılacağı viyadüğün altında kolonlar kaplanacak, yerler renkli bordür ve parkelerle işlenecek. Oturma banklarının ve bitki süslemelerinin yapılacağı çalışma alanın içerisinde taksi durağı da yapılacak. İlçemize renk katacak çalışmanın en kısa sürede tamamlanması planlanıyor” şeklinde açıklama yaptı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817