banner2752
banner2750
banner2776

Tutuş; “Ayrıştırmadan, Birleştirerek Yolumuza Devam Ediyoruz."

Başkan Tutuş gerçekleştirdiği ziyaretlerde; ”28 Mayıs’ın kaybedeni olmadığı gibi, kazananı milletimizin her bir ferdidir.” dedi


EĞLENCE MERKEZLERİNİ İHMAL ETMEDİ

İzmit’te eğlence merkezi olarak bilinen Şahabettin Bilgisu ve Kemalpaşa caddelerindeki esnafları da ihmal etmeyen Başkan Muharrem Tutuş, ziyaretlerinin ardından Merkez Eğlence Yatırımcıları Derneği (MEYDER) adına Dernek Başkanı Yaşar Kibar ve yönetimi ile de bir araya geldi. Başkan Tutuş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden MEYDER Başkanı Yaşar Kibar; ”Seçimin hemen ardından bizleri ziyarete gelen Muharrem kardeşime esnaf arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." dedi.


MİLLETİMİZ KARARINI TÜRKİYE YÜZYILI’NDAN YANA KULLANDI

Esnafları tek tek gezerek teşekkürlerini sunan Başkan Tutuş, ayakkabıcılar çarşısına da uğradı. Ayakkabıcı esnafı tarafından da samimi ve ilgiyle karşılanan Tutuş; “İzmit, doğru adamla yola devam dedi. 28 Mayıs’ın kaybedeni olmadığı gibi kazananı milletimizin her bir ferdidir. İzmit’li hemşerilerimiz, kararını Türkiye Yüzyılı’ndan yana kullanmıştır. Sandık başına giderek iradesini ortaya koyan vatandaşlarımızı bu anlamda ziyaret ederek teşekkür ediyoruz. Hemşerilerimizin bu desteğini karşılıksız bırakmadan, durmadan, yorulmadan, ayrıştırarak değil birleştirerek çalışmaya devam edeceğiz. Coşkuları seçim gecesi meydanlara sığmayan, hayır dualarıyla bu yolculuğa destek veren tüm hemşerilerimizden Allah razı olsun. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680