banner2752
banner2750
banner2776

Tuzla Şifa – Çayırova Bağlantı  Köprüsünde İmalatlara Devam

Şehrin birçok noktasına kaliteli ve konforlu ulaşım sağlamak için dev projeleri hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, alternatif güzergâhlar oluşturarak

vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Bu kapsamda Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova arasında yürütülen bağlantı yolu çalışmasıyla iki bölge arasındaki ulaşım daha da kolaylaştırılacak. Fen İşleri Daire Başkanlığı çalışmalar dâhilinde bağlantı yolu köprüsünün kollarında toprakarme, fore kazık ve terasman imalatı yapıyor. Ayrıca inşa edilen iki köprü üzerinde korkuluk imalatları gerçekleştiriliyor.

FORE KAZIK İMALATI DEVAM EDİYOR

İstanbul’a ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak ve ulaşım ağını hafifletecek bağlantı köprüsünün Tuzla yönündeki kısmında bulunan kollarda, çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda B8 kolunda toprakarme imalatı yapılırken bağlantı köprüsü kollarının hemen yanındaki dere kenarlarında da fore kazık imalatı gerçekleştiriliyor. Köprü üstünde ve köprünün Çayırova kısmında ise kaldırım imalat çalışmalarına devam ediliyor.

İKİ KATLI EV KAMULAŞTIRMA KAPSAMINDA YIKILDI   

Çayırova ilçesi ile Tuzla Şifa Mahallesi arasındaki ulaşımı alternatif güzergah olarak kolaylaştıracak proje de çalışmalar tüm hızlı ile sürüyor. Proje kapsamında Tuzla Şifa Mahallesi yönünden gelip Çayırova ilçesi yönüne doğru uzanacak yol üzerinde bulunan iki katlı ev, yapılan kamulaştırma sonucunda yıkıldı. Vatandaşlar yapılan kamulaştırmadan dolayı memnun oldu. 

ÇAYIROVA - TUZLA ARASINDAKİ ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Şekerpınar bağlantı yolu olan E-80’e doğrudan bağlantısı olmayan Şifa Mahallesi – Çayırova ilçesi arasındaki ulaşım sorunu, inşa edilen bağlantı yolları sayesinde ortadan kalkacak. Çiftlik Caddesi üzerinden Şekerpınar bağlantı yoluna ulaşabilen Şifa Mahallesi sakinleri, projenin tamamlanmasının ardından Çayırova yönüne daha kolay ulaşım sağlayacak.

İKİ KÖPRÜ İNŞA EDİLDİ

Projenin hizmete girmesiyle E-80’e bağlantı sağlanarak hem doğu batı hem de kuzey güney yönlü trafik akışı sağlanacak. İnşa edilen köprü ve bağlantı yolları Tuzla Şifa Mahallesi ve Çayırova bölgesini birbirine bağlayacak. Proje kapsamında 1 adet 91 buçuk metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde, bir adet de 90 metre uzunluğunda 11 metre genişliğinde köprü inşa edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680