U 17 Milli maç berabere bitti
 
U17 Milliler, İtalya ile 1-1 berabere kaldı

U17 Milli Takımımız, özel maçta karşılaştığı İtalya ile 1-1 berabere kaldı. Darıca İlçe Stadı'nda oynanan maçta U17 Milli Takım'ın golünü 6. dakikada Fırat Suçsuz atarken, İtalya'nın golü 40. dakikada Michael Fabbro'dan geldi.

Karşılaşmayı Erkan Engin yönetirken, Ahmet Şanslı ve Mustafa Aldemir yardımcı hakemler, Burak Olcar da dördüncü hakem olarak görev aldı. Maçı A2 Milli Takımı Teknik Direktörü Gökhan Keskin de takip etti.

Millilerimiz, İtalya ile 21 Şubat Perşembe günü bir özel maç daha yapacak. Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda oynanacak karşılaşma  saat 14.00'te başlayacak.

Türkiye: Übeyd Adıyaman, Savaş Polat, Hasan Hüseyin Tuzcu, Abdulsamet İlgar, Ertuğrul Ersoy, İbrahim Serdar Aydın, Orkan Çınar (Dk.56 Şahin Gizlenci), Erdal Öztürk (Dk.78 Alpcan Arıcı), Batuhan Altıntaş, Umut Bozok (Dk.56 Kaan Baysal), Fırat Suçsuz (Dk.67 Oğuzhan Acar)

İtalya: Simone Scuffet, Luigi Luciani, Federico Di Marco, Elio Capradossi, Giacomo Sciacca, Mario Pugliese, Andrea Palazzi, Alessandro Piu, Gennaro Tutino, Michael Fabbro, Alberto Cerri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817