Üç araç birbirine girdi: 1 yaralı
 Başiskele'de meydana gelen ve üç aracın karıştığı trafik kazasında bir kadın araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Başiskele Salim Dervişoğlu Caddesi Pakmaya Köprüsü altında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye ve kazaya karışan aracın sürücüsünün iddiasına göre, Başiskele'den Kartepe istikametine gitmek isteyen Azize A. yönetimindeki 41 K 3010 plakalı araç, yan yoldan kontrolsüz bir şekilde ana yola çıktı. İzmit istikametinden gelen ve Kartepe istikametine gitmekte olan 34 VR 9373 plakalı kargo aracının sürücüsü Necati A. ise kontrolsüz yola çıkan araca çarpmamak için manevra yaparak karşı şeride geçti. 

KAÇTI AMA OLMADI

Bu sırada Kartepe yönünden İzmit istikametine gitmekte olan Kamil K. yönetimindeki 41 KE 109 plakalı otomobil ise karşısına çıkan iki araca çarpmamak için ani bir manevra yapsa da kazaya karışmaktan kurtulamadı. 3 aracın birbirine girdiği kazada Azize A. araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 ekipleri sek edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrasında sıkıştığı yerden kurtarılan Azize A., 112 ekiplerince Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817