banner2779
banner2752
banner2750

ÜÇ BİN KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU..!

Esentepe Stadı'nda kurulan sofralarda 3 bin kişi orucunu birlikte açtı

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, devam ediyor.Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile başlayan ve 10 ayrı noktada devam eden 'mahalle iftarları'nın önceki günkü adresi Esentepe Stadı oldu. Esentepe ve Kuzey Mahallesi sakinleri için stat içinde kurulan sofralarda 3 bin kişi birlikte orucunu açtı, dua etti.

3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA

İftar programına; AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran,

Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılan iftar ve edilen dualar sonrası Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kısa bir konuşma yaptı. Başkan Baran, "Ramazanın bereketini aynı sofrada birlikte paylaşmak gerçekten güzel" dedi.

ELBET SONA ERECEK

Filistin de ve İslam dünyasında yaşanan olumsuzlukların yürekleri burktuğunu belirten Başkan Baran, "Bizler burada bir arada güzel bir tablo oluşturuyoruz. Fakat  zulüm ve baskı içerisinde Ramazan ayını geçiren Müslüman kardeşlerimiz yüreklerimizi burkuyor. Filistin'de şehit edilen Müslüman kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu zulüm elbet sona erecek" dedi.

HUZURU KORUYACAĞIZ

Başkan Baran'ın ardından AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kocaeli'de birlik ve beraberliğin her zaman en üst seviyede olduğunu belirten Milletvekili İlyas Şeker, "24 Haziran'da üzerimizde oynanan tüm oyunları bozarak bu birliktelik ve huzuru koruyacağız. İslam alemin gözü Türkiye'nin üzerinde. Çünkü onların tek umudu bizleriz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751