banner2779
banner2752
banner2750

Üç Mahallede Eş Zamanlı Asfaltlama

Ekipler son olarak Yeniyalı, Kuzey ve Hacı Osman Mahallesi’nde eş zamanlı çalışma gerçekleştirdi.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ekipler son olarak Yeniyalı, Kuzey ve Hacı Osman Mahallesi’nde eş zamanlı çalışma gerçekleştirdi. Ekipler ilk olarak Yeniyalı Mahallesi’nde Kara Sokak ve Çiçek Sokak’ta daha önce tespiti yapılan noktalara asfalt serim işlemi gerçekleştirildi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Ekipler daha sonra Kuzey Mahallesi ve Hacı Osman Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Bozuk olan yollar makineler tarafından kazıldı, yerine yeni asfalt atıldı. Ekipler tespit ettikleri noktalar dışında muhtar ve vatandaşların kendilerine gösterdiği noktalara da ekipler tarafından müdahalede bulunuldu.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ilçe genelinde asfaltlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Asfalt ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çağrı merkezine vatandaşlar tarafından bildirilen ve bizlerin tespit ettiği noktalara yönelik mahalle mahalle belirli periyot çerçevesinde müdahale ediliyor” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751