Üç yeni kompleks  için yetki verildi

 Körfez Belediyesi’nin Mayıs ayı Meclis Toplantısı’nın 1. oturumu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, bir önceki aya ait karar özetlerinin okunması, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. 12 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi konuşan 16 Nisan’da yapılan referanduma değindi, “Daha fazla bir aşk ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN’A YETKİ VERİLDİ

Meclis toplantısında İlimtepe, Çamlıtepe ve Güney Mahallesi Kaşkaldere Spor Kompleksi ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ile protokol yapmak ve ortak proje üretmek için Başkan Baran’a yetki verildi. Başkan Baran, “Sporun Başkenti sloganı ile çıktığımız yolda 3 önemli spor kompleksi projesini hayata geçireceğiz. Güney Mahallesi’nde yapılacak spor salonu için de bakanlıktan söz aldık. Proje onaylanınca çalışmalar başlayacak” dedi.

3 YILLIK ÇALIŞMA

Körfez’de İSU tarafından başlanacak olan alt yapı çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Baran, “Yaklaşık 230 milyon liralık bir yatırım planlanması var. Körfez’in bütün mahallelerinde yapılacak. 3 yıllık bir çalışma olacak” dedi. Dilek ve temenniler kısmında da soruları cevaplayan Başkan Baran, projeler hakkında da bilgiler aktararak, “Planladığımız şekilde projelerimiz adım adım ilerliyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817