ÜCRETSİZ DİL OKULLARI BAŞLIYOR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren yabancı dil okulları, yaz tatilinde de eğitim vermeye devam ediyor. Üniversite öğrencilerine yönelik olan yabancı dil kurslarında temel seviyede İngilizce ve Arapça dil dersleri veriliyor. Yaz tatilini eğitim ile değerlendirmek isteyen öğrencileri için iyi bir fırsat olan ücretsiz dil okullarına kayıt olmak için başvurular başladı.

 

AKADEMİSYEN’LERDEN DİL EĞİTİMİ

Yıl boyunca üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli akademik eğitimlerin verildiği akademik okullarda, yabacı dil eğitimleri yaz tatilinde de devam ediyor. Sertifikalı ve ücretsiz olan İngilizce ve Arapça dil eğitimleri alanında uzman isimler tarafından veriliyor.

 

BAŞVULAR 18 TEMMUZ’A KADAR

İngilizce eğitimleri için yapılan başvurulara göre temel seviye ve 2. seviye olarak guruplar açılacak. Fuar içinde Sivil Toplum Merkezi’nde verilmesi planlanan ücretsiz dil okulları gençleri bekliyor. Kendini geliştirmek ve yaz tatilini değerlendirmek isteyen gençler 18 Temmuz’a kadar başvuruda bulunabiliyor. Ücretsiz dil okulları için başvurular Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü binasına şahsen yapılıyor. Detaylı bilgi için 0262 331 13 88 ve 444 11 41 irtibat numaralarından bilgi alınabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817