Ücretsiz Salonlardan 32 Bin Bayan Yararlandı

Belediye yetkilileri, halen Yahya Kaptan Hanımeli Kültür Merkezi, Yuvam Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Belsa  B Blok, Kuruçeşme Erol Olçok Kültür Merkezi, Tüysüzler Mahalle  Konağı, Kent Konut I.  ve II. Etaplar, Malta, Ayazma, Bekirdere, Akmeşe, Zabıtan, Topçular, Körfez ve Gündoğdu mahallerinde fitness salonu bulunduğunu belirterek “ haftanın 7 günü açık olan salonlarda uzman kişiler nezdinde kadınlar spor yapıyorlar. Ücretsiz olan salonlardan geçen bir yıl içinde 5 bin, 8 yıl içinde ise 32 bin kadın yararlandı. Yarı yıl tatili nedeniyle çalışmalara ara verilen salonlarda 4 Şubat’ta tekrar çalışmalar başlayacak. Salonlardan yararlanmak isteyenler kayıt yaptırabilirler” dediler.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR

Üç ayda bir üye yenilenmenin yapıldığı salonda her yenilenmede 900 kişi alınıyor. 20’şer kişilik 7 farklı seansta verilen derslere  katılmak için İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğüne şahsen müracaat edilmesi gerekiyor. Kadınlar kimlik fotokopileri ve formu doldurarak üye olabiliyor. Salonlarda uzman eğitmenlerce step, aerobik ve pilates eğitmenleri veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817