ÜÇYOL ESNAFINDAN YILMAZ'A DESTEK

SKM programları kapsamında İzmit'te ziyaretler gerçekleştiren Mehmet Akif Yılmaz Üçyol esnafını gezerek destek istedi. Üçyol'da esnafın gönlünü kazanan Yılmaz esnaflar tarafından samimice karşılandı. Yılmaz'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten esnaflar Yılmaz'a; "Allah çıktığın bu yolda daima başarılı kılsın dualarımız ve desteğimiz seninle" dedi. 

 

"MAĞDUR ETMEDİK ETMEYİZ"

İzmit Üçyol'da esnafları ziyaret eden Mehmet Akif Yılmaz esnafın desteğinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; "Göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. 13 yılda esnafımıza büyük destekler verildi. Yeni dönemde de bu destekler artarak devam edecek esnafımız geçmiş dönemde mağdur edilmediği gibi yeni dönemde de mağdur edilmeyecek" dedi.

 

AKŞENER'E SAHİP ÇIKTI

Mehmet Akif Yılmaz İzmit ziyaretlerini tamamlarken geçtiğimiz günlerde ahlak dışı haraketlere uğrayan MHP'li Meral Akşener'e de örnek bir davranışta bulunarak sosyal medya hesabından şu ifadelerle sahip çıktı; "Farklı partilerde siyaset yapsak da, Meral Akşener, ilimizin yetiştirdiği bir değer. 28 Şubat askeri vesayetine boyun eğmemiş örnek bir siyaset kadını. İzmit'ten komşumuz, ablamız. Her şeyden önemlisi bir anne. Yapılan alçakça iftiraları kınıyor, müfterileri lânetliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817