ÜÇYOL MEYDANI  GÖZ KAMAŞTIRIYOR

4 MİLLETVEKİLİ KATILDI

 

 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, Fikri Işık, İlyas Şeker, Zeki Aygün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı  Prof. Dr.  Kamuran Öztekin, İzmit İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Kılıç, Belediye meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İZMİT MEYDANLARI İLE DAHA GÜZEL

 

İzmit Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün gösterisi ile başlayan açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından hazırlanan meydan projesinin  belediyesinin öz kaynakları ile yapıldığını ifade etti. Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Doğan,”meydanlar şehirlere bambaşka bir görüntü katıyor. Meydanlar şehirleri güzelleştiriyor, rahatlatıyor. Yapımı aşamasında esnafımız bazı zorluklar yaşadı ama artık onlar da rahat edecekler. “Bekirpaşa bölgesinin değişip gelişmesi için yatırımlarımız artarak devam edecek. Tavşantepe, Bekirdere ve 28 Haziran Mahallerinde yıllardır çözülmesi gereken sorunları çözmeye çalışıyoruz. Bekirpaşa da dönüşüm başlamıştır Cephanelikte yapılan spor tesisi, inşaatına başlanan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, okul inşaatları ve 1200 yataklı hastane bu bölgenin gelişmesine büyük katkı sağlayacaktır. İzmit’e değer katan Gölkaypark da bu bölgemizde bulunmaktadır. Halkın kaynaklarını halk için kullanmaya devam edeceğiz ” dedi. Başkan Doğan, meydan projesini hazırlayan Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin ve ekibine de teşekkür etti.

TÜRKİYE’YE ÖRNEKİZ

İzmit Kaymakamı Sabit Kaya yaptığı konuşmada proje için Başkan Doğan’a teşekkür etti. Açılışta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da bir konuşma yaparak” Yaptığımız  hizmetlerle Kocaeli’ye çağ atlattık. Çalışmalarımız Türkiye’ye örnek oluyor” şeklinde konuştu.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül de yaptığı konuşmada Doğan’a teşekkür ederek” Üçyol bölgenin en hareketli yeri. Eski hali  ne buraya ne de İzmit’e yakışıyordu. Şimdi ise örnek bir yer  oldu” dedi.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Açılışa katılanlar bölgeyi gezdiler.

Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile devam eden tören sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar alanı gezdiler. Açılış töreni sonrasında katılımcılara etli pilav dağıtıldı.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817