banner2779
banner2752
banner2750

Ufkumuzda modern ve model Kocaeli var

KÖRFEZ’E YEŞİL GERDANLIK

İzmit Marina’dan Başiskele Naile Cafe’ye uzanacak sahil bandında düzenleme, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalarla ilgili Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan’dan detaylı bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi’ni yemyeşil bir gerdanlıkla çevirme çalışmalarında önemli aşama kaydettiklerini söyledi.                       

EVİMİZİN MUTFAĞI GİBİ

Özellikle İzmit Marina ile Başiskele Naile Cafe arasında kalan bölümdeki yılların birikimini ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İzmit Körfezi’ne evimizin mutfağı gibi bakıyoruz. Hiçbir kirliliğin körfeze karışmasına izin vermediğimiz gibi, yılların birikimiyle bataklık haline gelmiş alanları da temizliyoruz’’ ifadesini kullandı.   

DÜNYANIN EN GÜZEL KENTİ

 ‘’Bizim için dünyanın en güzel kenti Kocaeli'dir. Aşığı olduğumuz bu kentte hizmet ediyoruz’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Ufkumuzda binaları, yolları, altyapısı, yeşil alanlarıyla; en önemlisi mutlu insanlarıyla refah ve barış dolu bir Kocaeli var. O Kocaeli'ye, emin adımlarla yürüyoruz, koşuyoruz’’ şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751