UĞUR MUMCU KÖRFEZ'DE ANILDI
 Bir saldırı sonrasında öldürülen Uğur Mumcu, CHP Körfez İlçe Yönetimi ve gençlik Kolların tarafından düzenlenen etkinlikle anıldı.

Körfez Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe, Kocaeli Meilletvekili Haydar Akar, CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, İl ilçe yöneticileri, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Etkinlikte, Gazeteci Ruhan Odabaş bir konuşma yaptı. Etkinliğin düzenlendiği salonda mumlar ışığında Uğur Mumcu'nun doğum tarihi olan 1942 yzaıldı ve ölüm tarihi boş bırakılarak, bir resmi konuldu. Etkinlik, İlçe Başkanı Tuğman Kayalı'nın, Mumcu'nun hayatı ve günümüzde basının yaşpadığı baskılı ortamı anlatan konuşması ile başladı.

Daha sonra Uğur Mumcu'nun adeta bugün yhaşanaları anlatan konuşmalarını içeren video ve slayt gösterisi yapıldı. Etkinlik, Ruhan Odabaş'ın, Uğur Mumcu ve gazetecilik ile ilgili konuşmaları ve anlatımı ile bitti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817