Uğur Nurcan '' Kırgınlıkları aşacağız''

Ufuk Eyüp Mansuroğlu`nun görevden alınmasından sonra Demokrat Parti (DP) İl Yönetimi Körfez ilçe başkanlığına atanan Uğur Nurcan, ekibini kısa bir süre içerisinde belirleyerek çalışmalarına başladı. Uğur Nurcan ve ekibi önceki gün Yeniyalı Mahallesi`nde bulunan dernek binasında basın toplantısı düzenleyerek, yönetim kurulunu kamuoyuna tanıttı. Toplantıda DP GİK üyesi ve eski ilçe başkanı Fevzi Canbaz da hazır bulundu. Uğur Nurcan, kıratı tekrar şahlandırmak için ilk hedeflerinin küskünleri bir araya getirip çalışmalara başlamak olacağını vurguladı. 

 
KIRGINLIKLARI AŞACAĞIZ
Demokrat Parti olarak Körfez`de birlik ve beraberlik sağlanması halinde, belediyeyi kazanabileceklerinin altını çizen Uğur Nurcan, “Bizde görev istenilmez verilir. İlçe başkanlığına atandıktan sonra ekibimi kısa sürede belirledim. Partimizi eski günlere döndürmek için o ruhu yakalayacağımıza yürekten inanıyoruz. Çalışmalarımız da birinin adamı değil partinin adamı olacağız. Geçmişte yaşanan sıkıntıları unutup yönetimi ele almak için mücadele edeceğiz” dedi. 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817