banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

UĞUR'UN ÖLÜM NEDENİNİ  ADLİ TIP BELİRLEYECEK
 Körfez İlimtepe Mahallesi’nde oturan Uzman ailesinin fertlerinden olan Uğur Uzman (9), 13 gün önce girdiği komadan çıkamadı ve hayatını kaybetti. Ailesi, ilk rahatsızlandığında iyileşti diyerek eve gönderen hastane yönetiminden davacı olacaklarını söylerken, savcılık kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için küçük çocuğu İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Alınan bilgi ve iddilara göre, İlimtepe Mahallesi 2. Blok’da oturan Yüksel Uzman, 13 gün önce sabah kalktığında, küçük oğlu Uğur Uzman’ın yatağında hareketsiz yattığını fark etti. Hemen çocuğunu kontrol eden Yüksel Uzman, oğlunun nefes almadığını gördü ve otomobil ile önce Körfez Devlet Hastanesi’ne yetiştirdi. Burada yapılan ilk müdahale ile çocuğun duran kalbi çalıştı ve ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavisi yapılan Uğur Uzman, bir süre sonra müşahade altında tutulmadan iyileşti denilerek evine geri gönderildi. İddialara göre, aynı gün evinde tekrar fenalaşan Uğur Uzman, yeniden aynı hastaneye götürüldü ve yoğun bakıma alındı. 13 gün yoğun bakımda tutulan Uğur Uzman, sabaha karşı vefat etti. Ailenin hastaneyi suçlaması üzerine Savcılık, ölüm nedeninin araştırılması ve kesin ölüm sebebinin tespiti için cenazeyi İstanbul adli Tıp Kurumu’na, gönderdi.

Kurumda incelenmek üzere parça ve örnekler alındıktan sonra ailesine teslim edilen Uğur Uzman, bugün ikindi namazından sonra İlimtepe Merkez Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Uğur Uzman’ın, İlimtepe İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi ve sınıfın başarılılarından olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826