banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Ukome'yi bastılar
YENİKÖY-Gölcük arasında faaliyet gösteren 70 No`lu Yeniköy Kooperatifi ile Yazlık-Gölcük arasında yolcu taşıyan Yazlık Kooperatifi şoförleri, birbirine girdi. İddialara göre, Yeniköy Kooperatifi`nde çalışan 41 KL 008 plakalı minibüsün şoförü Hüseyin B, Kalyoncular Un Fabrikası mevkiinde yolcuyu indirdi. Bunu gören Yazlık Kooperatifi şoförlerinden Ender Ç. de durdu ve Hüseyin B. ile tartışmaya başladı. Kısa süre sonra da taraflar birbirine girdi. Yolcuların da karıştığı kavga sırasında olay yerine gelen polisler, kavga edenleri ayırdı ve Hüseyin B. ile Ender Ç. ile beraber, Ali Ç., Hasan E. ve Hüseyin G.`yi gözaltına aldı. 

İLGİNÇ İDDİA

Kendilerine haksızlık yapıldığını düşünen Yeniköy Kooperatifi Başkanı Servet Günel ve üyeler, minibüslerini UKOME binasının önüne çekti. Olaya tepki gösteren şoförlerien Oktay Sezin "Biz buraya hakkımızı aramaya geldik. UKOME Başkanı Salih Kumbar'ın diğer kooperatif üyeleriyle ses kayıtları var. Kooperatif üyelerine 'Yolcu alamazsın' diyor ama yine de yolcu alıyorlar. Biz kurallara uyuyoruz, ama diğerleri uymuyor" dedi. Sezgin, Yazlık Kooperatifi'nin 30 otobüsüne ceza kesilerek araçlarının bağlandığını ancak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu devreye girince cezaların kaldırıldığını öne sürdü.

BAŞKAN YARALI 

Gözünden yaralanan Kooperatif Başkanı Servet Günel, Ulaşım Daire Başkanı Abdülmüttalip Demirel ile yaptığı görüşmeyi anlatarak, "Bize ellerinde olan yetkiyi kullandıklarını ifade ettiler. Bir aracın bağlandığını, diğer iki aracın da yarın bağlanacağını söyledi. Biz kendi vatandaşımızı taşıyoruz ama onlar dönüşte bizim müşterimizi alıyor. Diğer taraf bizi tahrik ediyor. AKP'liler de baskı yaparak, siyaseti kullanıyor" dedi. Başkan Günel saldırganlardan şikayetçi olduğunu sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826