ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI İNCELEME YAPTI

Körfez’e gelen Ulaşım Daire Başkanlığı yetkilisi Harun Keskin, elinde taslak harita ve notlarla düzenleme yapılacak yerleri dolaştı. Vahit Eryılmaz ve Ali Karadeniz ile birlikte ilçe turu atan Keskin, ilk olarak viyadük altında ki dönüşleri, daha sonra 95 Evler’de istenen düzenlemeleri, ardından da Rota Limanı girişinde ki ışıkları ve Mimar Sinan Mahallesi’nde ki tek yön talebini yerinde gördü.

Yine Tütünçiftlik’te tek yön olarak trafiğin verilmesi istenen iki sokağı da inceleyen Keskin, yapılacak değişiklik ve düzenlemelerin olumlu ve olumsuz yönlerini içeren raporu hazırlamak üzere daireye döndü.

Hazırlanan ilk taslağın da görüşüldüğü Körfez turunda, Tütünçiftlik viyadük altında her iki geçişte de karşılıklı dönüşlere izin verilecek. Bu düzenleme ile araçlar Cahit Zarifoğlu Caddesi’nden gelirken otopark girişi önünden dönüş yapabilecek. Aynı şekilde yarımca tarafından gelen araçlar da Eşref Bitlis Caddesi’nden Körfez Center önünden dönüş yapabilecekler. Düzenleme ile viyadük çevresinde tıkanan trafik rahatlayacak ve araçlar uzun tur atmaktan kurtulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817