ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI DEĞİŞTİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un da katıldığı devir teslim töreninde yeni Ocak Başkanı Cihan Özer oldu.

Görev değişikliğini sosyal medya hesabından duyuran ve 2 yılda yaptıklarını sıralayan Melikşah Taşkın, göndermelerde de bulunduğu açılamasında, ‘’ 2 yıla yakındır şanla şerefle yürütmekte olduğum il başkanlığı görevimi bugün Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn Olcay KILAVUZ Beyin tensipleriyle ile Cihan ÖZER kardeşime devretmiş bulunmaktayım. Görev Sürem Boyunca Yapmış Olduğumuz Tüm Güzel Faaliyet ve Hizmetler Teşkilatımın ,Eksik ve Noksanlar ise Şahsıma Aittir.

Onurluyum Çünkü Ülkücü Hareketin İçinden Geçtiği Bu Zorlu Süreçler de İl Yöneticilerim ,İlçe Ocak Başkanlarım ile Beraber Genel Başkanımız Olcay KILAVUZun arkasında Dimdik Durarak İyi İşler ve Güzel Programlar Yaptığımıza İnanıyorum.

Tabi ki taktiri camiamızın şerefli mensuplarına ve kamuoyuna bırakıyorum. Hesaplaşmak ve Helalleşmek isteyenlerle Melikşah TAŞKIN olarak görüşmeye her zaman hazırım.

Haliyle biraz da hüzünlüyüm çünkü bir fiil 16 yıl ömrümü verdiğim Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığında ki Fiili Görevlerimin sonuna gelmiş bulunmaktayım.

Bundan sonra ki hayatım da İl Ocak Başkanlığı sıfatından daha şerefli daha onurlu bir sıfatım ve görevim olmayacaktır.

Ömrüm boyunca ülkücüye yakışır edep ve tavır ile teşkilatımıza bağlı kalıp ülkücü adayı olarak yaşayacağım.Hamd olsunki almış olduğumuz vazifemizden alnımızın akıyla çıktık.Ne birilerinin adamı olduk nede 3 kuruşa tenezzül edip davamızı yıpratacak akçeli işler yaptık nede dava arkadaşlarımızı sattık.Çünkü kurt karın doyurmak için köpekliğe razı olmaz.Unutulmasın ki Ülkü uğrunda gönüller delidir, Kişiler ülkü uğrunda ölmelidir.Ülkü ocakları genel merkezinin düzenlediği film yarışmasından kazandığımız 3 tam altını ve kasamızda bulunan bir miktar parayı yeni il başkanıma teslim ediyorum.Cihan ÖZER kardeşimi tebrik ediyorum kendisine hayırlı uğurlu olsun Görev yaptığım süre zarfı içerisin de benimle beraber elini her taşın altına koyan değerli dava arkadaşlarıma da teşekkür ederim’’.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817