Ülkücüler Cumhuriyet Konseri’nde  Buluştu


Düzenlenen Cumhuriyet Konseri'ne, ülkemizin yetiştirmiş olduğu Türk Milliyetçilerinin en büyük ozanlarından ve sanatçılarından Osman Öztunç, Ali Kınık ve Mustafa Karaca katıldı.

Mehter takımının gösterisi ile başlayan program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Daha sonra Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunuldu. Programın açılış konuşmasını, yaptığı güzel etkinlikler ve gösterdiği başarılı çalışmalar ile herkesin takdirini kazanan Körfez Ülkü Ocak Başkanı Hacı Ali Perktaş yaptı. Parktaş, 29 Ekim'de Türkiye Cumhuriyeti'nin 95. yılını idrak edeceğiz, kutlu olsun. Cumhuriyetimiz milyonlarca şehidimiz kanları ile yazdıkları bir destanın adıdır. Cumhuriyet, 'Ya İstiklal Ya Ölüm' diyen Türk Milleti'nin Gazi Mustafa Kemal ile; Sakarya'da ki duruşu, Dumlupınar'da ki şahlanışı, Ege'de düşmanı boğuşudur. Biz ülkücüler olarak Cumhuriyetimizin kazanımlarını devam ettireceğiz. Gerekirse bu uğurda canımızı vermekten kaçınmayacağız.

Türk Milletinin menfaatleri uğruna mücadele edeceğimize söz veriyorum' dedi. Daha sonra İl Ocak Başkanı'da bir konuşma yaparak, 'Andımızın tekrar okunması' na değindi ve Andımızın serbest bırakılmasına karşı çıkanların kimler ve neden karşı çıktıklarını çok iyi biliyoruz.' diyerek siyasi erge gönderme yaptı. Konuşmalardan sonra sahne alan sanatçılarından Osman Öztunç, Ali Kınık ve Mustafa Karaca, bir birinden güzel milli ve manevi içerikli şarkılarını okuyarak, salonun coşmasını sağladı. sanatçılarından Osman Öztunç, Ali Kınık ve Mustafa Karaca'ya katılımcıların iştirak etmesi, onlarla birlikte şarkılarını söylemesi, güzel bir eğlencenin oluşmasına neden oldu.

Programa; MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Belediye Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri, daire müdürleri, sanayiciler, iş adamları ve çok sayıda vatanda katıldı. Programa gösterilen yoğun ilgiden dolayı; Körfez'in en büyük salonu olarak gösterilen Tütünçiftlik Kültür Merkezi yetersiz kaldı. Ocak Başkanı Perktaş, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiğini söyledi. Programda güzel bir uygulamada yapıldı; yapılan uygulamada söylenen şarkılar Sümeyya Yıldız tarafından işaret diliyle sağır ve dilsizler için anlatımı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817