ÜLKÜCÜLER, MEVLİD’DE BİR ARAYA GELDİLER
 Yarımca Mimar Sinan Mahallesi’nde yer alan Yarımca Ülkü Ocağı’na, eski ve yeni MHP’li yöneticilerinin yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri Ali Kanbur, Mehmet Gümüş, iş adamı Recep Öztürk, Salih Şirin, Ali Kemal Şirin, Avukat Doğan Bekiroğlu ve çok sayıda ülkücü katıldı. Kalabalığın çok olması nedeniyle binanın dışına taşan ülkücüler, adeta sıkıntılı günlerin yaşandığı ortamda bir araya gelerek birlik mesajı verdiler. Aynı saatlerde İl ve İlçe Başkanları toplantısı olduğu için katılıma teşkilat başkanları iştirak etmedi.

Cevat Kara tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif’te, rahmetli Genel Başkan Alparslan Türkeş, Ülkücü Şehitler, asker ve polis şehitleri, Abdullah Kara, eski İlçe Başkanı Sabit Şahin, Ocak yöneticisi Mustafa Göğce, Celil Şaşdım ve Adnan Tayşi’nin annesi adına dualar edildi. Okunan Kur’an Tilaveti’nin ardından ölenler ve şehitler için dualar edildi ve gelenlere etli pilav, tatlı ikram edildi. Binanın tüm odaları dolarken kalabalığın dışarı taşması ülkücüleri sevindiren tablo oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817