banner2779
banner2752
banner2750

Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışması

Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER) yeni organizasyonların hazırlığında. Engin Uztürk’ün başkanı olduğu Kamader’in yönetimi, bu yarışmaları düzenlediği iftar davetinde görüştü.

Kamader’in geleneksel 6.Ulusal Sazan Balığı Tutma Yarışması 72 saat kesintisiz olarak 30-31 Ağustos ve  01-02 Eylül tarihleri arasında Derince Tahtalı Göletinde yapılacak.

Kamader Başkanı Engin Uztürk’ün yarıyma kapsamında düzenlediği iftar davetine Kocaeli İl Gıda ve Tarım Müdürü Abdullah Öztürk, İzmit Taşköprülüler Derneği Başkanı Emre Özkan İzmit Çevre Temizlik Müdürü Mustafa Şener, Jandarma Çevre Koruma Tim Komutanı J.Bçvş. Mehmet Şerif Bekiroğlu, İshakçılar Karakol Komutanı J.Bçvş.Nuri Çiftçi, Kaşıkçı Köyü Muhtarı Necdet Ergün, Tahtalı Köyü Muhtarı Galip Yıldız, Karagöllü Köyü Muhtarı İbrahim Asiltürk, Çavuşlu Köyü Muhtarı Süleyman Türkdemir, Kutluca Köyü Muhtarı Engin Öztürk, Geredeli Köyü Muhtarı İbrahim Özkul, Cumaköy Muhtarı Basri Karza, Himmetli Köyü Muhtarı Mustafa Acar ile İzmit Taşköprülüler Dernek Başkanı Emre Özkan ve Hakan Şener katıldı.

Uztürk,  yarışmanın 30 Ağustos Perşembe günü saat 13.00’de kura çekimi ile başlayacağını belirtti, “Yarışma hazırlıklarımızı yaklaşık 6 aydır sürdürüyoruz. Kurumları, sektörde ki değerli firmalar, Türkiye’nin önde gelen sazan ustaları, bölge muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının da görüşleri sayesinde, çok ciddi hazırlandığımız yarışmamızı hep birlikte dünya standartlarına yaklaştırdığımıza inanmaktayız.  Sazan Balığı Tutma Yarışmalarının, Türkiye’de hem tek olması, hem de bölgemizden aldığımız destekler sayesinde markalaştığını söyleyebilirim” dedi. Uztürk, bu yıl 1 ay öncesinden 50 takımlık kontenjanın dolduğunu, hatta İngiltere’den uluslararası yarışmalara katılmış yarışmacıların kayıt yaptırdığını söyledi. Kamader’in yarışmasına ilgi duyanların,  derneğin resmi web sitesi www.kamader.org adresinden bilgi alabilecekleri belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751