banner2779
banner2752
banner2750

Uluslar arası Turnuvada Şevval’den 1 altın, 1 gümüş Madalya
 AŞKIN HOCA DA BERABERİNDE

Şampiyonada ilimizden tek isim yer aldı. Son dönemde katıldığı ulusal ve uluslararası turnuvalarda elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren Körfezli Şevval Yarar, bu turnuvaya da damgasını vurdu. Antrenörü Aşkın Kahveci gözetiminde müsabakalara katılan başarılı sporcumuz, Körfez’e bir altın, bir gümüşle döndü.

                                                    

İKİLİ TAKIMDA ALTIN TÜRKİYE'NİN OLDU

İlk kez milli takım adına uluslararası bir turnuvaya katılan Şevval Yarar, müsabakaların ilk gününde ikili takımla mindere çıktı. Bu müsabakaları altın madalya ile tamamlayarak göğsümüzü kabartan Yarar, şampiyonanın ikinci gününde de 16 rakibini eleyerek finale kaldı. Final maçlarında yine başarılı bir performans sergileyen Şevval, altın madalyayı kıl payı kaçırdı. Körfezli başarılı sporcumuz final mücadelesinde 0.5 puanla şampiyonluğu kaçırdı ve gümüş madalyaya razı oldu.

 

DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA HAZIRLANIYOR

Karşılaşmaların ardından ikinci altın madalyayı sadece 0.5 puan ile kaçırdığı için üzgün olduğunu söyleyen başarılı sporcumuz Şevval Yarar, “İlk gün çok iyi geçti ve altın madalya elde ettik. İkinci gün ise gümüşte kaldık. Körfez ilçeme, Kocaeli’ye ve ülkeme daha büyük başarılar kazandırmak istiyorum. Önümüzde iki ayrı turnuva var. Nisan ayındaki Türkiye şampiyonası ve yaz döneminde yapılacak olan Dünya Şampiyonasına hazırlanacağız. Her iki turnuvada da başarılı olmak istiyorum. Aşkın Hocama ve destekleri nedeniyle aileme teşekkür ediyorum” dedi.

 

HOCASI ÇOK MUTLU

Antalya’da yapılan poomse müsabakalarında öğrencisi olan Şevval Yarar’ı yalnız bırakmayan Uluslararası Hakem ve Milli Antrenör, taekwondo üstatlarından Aşkın Kahveci de, Şevval’in başarısı ile gurur duyduğunu söyledi. Şevval ile birlikte bu zamana kadar 50 sporcusu milli takıma yükselen Kahveci, “Kızımız gelecek vaat eden bir sporcudur. Kendisinin daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bugüne kadar bizi hiç yanıltmadı. Madalyaları dolayısıyla kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.


Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Taekvandocumuz Elif Albuke Yılmaz Şampiyon olan Şevval'i Tebrik etti. 



Şampiyonanın ilk gününde ikili takımda altın Madalya Türkiye'nin oldu.


Şampiyonada 1 altın1gümüş Madalya alan Şevvalin babası Burhan Yarar Madalyaların sevincini böyle yaşadı.


Şevval Yarar altın Madalya sevincini Hocası Aşkın Kahveci ve babası Burhan Yarar'la paylaştı.



Şevval Yarar Ferdi Musabakada ikinci olduğu Turnavada gümüş Madalyasını alırken.


Taekvondo Milli takımlar Antrenörü Numan Fırat hoca Şevval Kızımız çok yakında dünya şampiyonu olacak dedi.


Türkiye Taekvondo federasyonu genel koordinatörü Ramazan Elçin ve milli takımlar genel koordinatörü Ali Şahin Şevval kızımızı tebrik ediyoruz. İnşaallah ilerleyen yıllarda dünya şampiyonu olacak dediler.


Uluslararası Hakem Milli Antrenör Aşkın Kahveci Ülkemize bir Milli Sporcu daha yetiştirmenin gururunu yaşıyorum dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751