Uluslararası öğrenciler kahvaltıda buluştu
  

Kocaeli Üniversitesi’nde eğitim gören uluslararası öğrenciler kahvaltı programında bir araya geldi. Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği (KİSA) tarafından düzenlenen etkilikte Somali, Gine Bissau, Fas, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Bulgaristan gibi ülkelerden gelen öğrenciler buluştu. Sekapark’ta bulunan Marina Cafe’de işletme sahibi Nuri Güney tarafından ağırlanan öğrencilere KİSA yönetim kurulu üyeleri Çiğdem Baydemir ve Büşra Can da eşlik etti.

 

“VARLIĞINIZ KENTİMİZ İÇİN BÜYÜK KAZANÇ”

Uluslararası öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Nuri Güney, “Kocaeli’de bulunan öğrencilerimizi en iyi şekilde ağılamalıyız. Sizleri kentimizin kültürel ve sosyal gelişimi açısından büyük bir kazanç olarak görüyoruz. Bizim kültürümüzü de öğrenmenizi canı gönülden arzu ediyoruz. Bu anlamda Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği’ne yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BULUŞMASI MAYIS’TA

KİSA yönetim kurulu üyeleri Çiğdem Baydemir ise nazik davetlerinden dolayı Güney’e teşekkür ederken sık sık öğrencilerle bir araya geldiklerini söyledi. Uluslararası öğrencilere yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini vurgulayan Baydemir,  geçtiğimiz yıl Nisan ayında gerçekleştirilen Uluslararası Öğrenci Buluşması’nın bu yıl 3, 4 ve 5 Mayıs tarihlerine Kocaeli’de dâhil 20 ilde aynı anda düzenleneceğini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817