Uluslararası Turnuvada Körfez’i Temsil Edecekler

2017 Yılında bu turnuvada  şampiyon olan  aynı yıl Avrupa Şampiyonu da olan Körfezli Milli Taekvondocumuz  Şevval Yarar’la birlikte  arkadaşları Melis Kaya, Mert Kaya ve Eray Güleryüz turnuvaya Körfez’i temsilen katıldılar. Önceki akşam havaalanına gitmek üzere uğurlanan sporcularımızın başarılarının tekrarının beklendiği Körfez ekibi tecrübeli hocalarıyla birlikte Antalya’ya ulaştılar ve karşılaşmalara hazırlanmaya başladılar. Sporcularımız Poomse dalında mücadele edecek. 

Antalya’da 51 ülkeden 1615 sporcunun mücadele edeceği ve Pazar günü sona erecek olan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasının ikinci gün müsabakaları yapıldı. İkinci günde genç erkeklerde 10 sıklette, genç bayanlarda ise 5 sıklette karşılaşmalar gerçekleştirilirken, Türk Taekwondocular, 5’i altın, 8’i gümüş ve 13’ü bronz olmak üzere 26 madalya kazandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817