ÜMİT BALKAN PARKI YENİLENİYOR
 Göreve geldiği günden itibaren ilçede bulunan park ve bahçelerin düzenlenmesi konusundaki hassasiyetini ifade eden Başkan Köken ilk çalışmaların pazaryeri karşısında şehidimizin ismini alan ümit balkan parkında başlaması talimatını verdi.

PARKLARIMIZ GÜZELLEŞECEK

Kandıra Belediye Başkanı Ünal KÖKEN; “İlçemizde bulunan mevcut parklarımızı ailelerin çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri hale getirmek bizim en büyük hedefimiz, çalışmalarımıza ilk olarak ümit balkan parkını düzenleyerek başladık. Kandıra’mızın yaşam standartlarını yükseltmek gayesiyle hareket ediyoruz ve bu doğrultuda önemli projeler gerçekleştirip vatandaşlarımızın sosyal yaşantısını da zenginleştirmek adına çalışmalar yapıyoruz. Bu güzel parkımızda çocuklar yeni oyun alanlarına kavuşacaklar” dedi.

İLK ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kandıra Belediyesi Fen İşlerine Müdürlüğüne bağlı ekipler ilk olarak park içinde bulunan kafeteryanın yetersiz olan lavabolarını yıkarak yerine daha geniş lavaboların inşaatına başladı. Yeni lavabolar engelli vatandaşlar düşünülerek inşa edilecek. Bunun yanında yıpranmış çocuk oyun parkının, kamelyaların, oturma banklarının yenileneceği de ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817