ÜNİVERSİTE TAMAMLANIYOR; SIRADA KAPALI PAZAR VE YURT VAR

Körfez Kaymakamlığı tarafından her ay bir mahallede düzenlenen, 'güvenlik ve trafik' konularının konuşulduğu 'halk toplantısı' bu ay Hacı Osman Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, kaymakamlık ve belediye birim müdürleri, kurum temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


 

EKİPLER YÖNLENDİRİLDİ

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, bu toplantıların önemli olduğunu belirterek, “Her ay bir mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz. Başkanımız ve daire müdürlerimiz buradalar. Hizmet alanlarıyla ilgili olarak sizleri bilgilendirecekler. Sizlerden gelen talepler söz konusu olursa da eksikliğimiz olduğunda onları gidereceğiz” dedi. Vatandaşların talep ve önerileri ise tek tek not alındı, anında müdahale edilmesi gereken noktalara ekipler yönlendirildi.

İKİ FAKÜLTE GELECEK

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Hacı Osman Mahallesi’nde yapılan ve yapımı planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Baran, “Mahallemizde yaptığımız önemli yatırımlar var. Kocaeli Üniversitemize ait bir fakülte inşaatımızı Körfez Belediyesi olarak 22 milyon lira maliyetle hayata geçirdik. Temmuz ayında üniversitemize teslim edeceğiz. Üniversitemiz burada iki fakültenin hayata geçmesini sağlayacak.

ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK

Kocaeli’de bir ilk olacak tematik lise için çalışma sürüyor. Orası da bu sene tamamlanacak ve eğitime başlayacak. Mahallemizde kamulaştırmasının yaptığımız alanda dev bir projeye başlayacağız. Altı kapalı pazar, üstü iş merkezi ve öğrenci yurdu olacak büyük projenin ihale aşamasına gelindi, 2 ay içerisinde temelini atacağız. İlimtepe yolunda da hafriyat çalışması bitti, mayıs ayı itibariyle de asfalt çalışmalarını yapacağız” dedi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Başkan İsmail Baran, rutin çalışmalar hakkında da mahalle sakinlerine bilgiler aktarırken, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler noktasında da tek tek not aldı. Mahalle sakinleri daha sonra tek tek söz alarak yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini aktardı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantı sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817