ÜNLÜ '' 4  BELEDİYEYİ ALACAĞIZ ''

Tütünçiftlik’te, Şantad Yemek Restoran’da düzenlenen toplantıya, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve yönetimi, kadın kolları ve mahalle başkanları katıldılar.

Yemek sonrasında açıklama yapan İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ‘’İlde il Başkanı, ilçelerde ilçe başkanları, mahallerde de mahalle başkanları Genel Başkan devlet Bahçeli’yi temsil eder. Çalışmaları yakından takip ediyoruz, 2019’da Körfez’de belediye başkanlığını kazanacağız. Mahalle başkanlarını yeniden belirleyerek hazırlıklarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

İl Başkanı Aydın Ünlü’de konuşmasında, 2019 seçimlerini dile getirerek, ‘’Kocaeli’nde en az 4 belediyeyi alacak güçteyiz.

Körfez’de de Zeki Gürsu’nun seçim kazanan bir tılsımı var ve bu tılsımla belediye başkanlığını kazanacağız. Okyanusu geçtik, bundan sonra derede boğulmayız. Biz küresel güçlerin oynadığı oyunlar la yenilmedik, içerde oynanan oyunlara hiç yenilmeyeceğiz. Bir gözünüz il başkanını, bir gözünüz ilçe başkanını takip etsin, hiçbir fitne fesat bizi yıkamaz. 2018 yılında Körfez’e daha fazla geleceğim, muhtarları dolaştık, şimdi mahalle başkanlarını sık sık ziyaret ederek, çalışmalara hız vereceğiz. Mahalle başkanları çok önemli, unutmayın sandıklarda bizi sürpriz oylar bekliyor. Bizim göremediğimiz ama Devlet Bahçeli’ye oy vermeye hazırlanan sürpriz oylar mevcut’’ dedi.

Daha sonra Güney Mahallesi Başkanı Azizi Akçan’a, Kuzey Mahallesi Başkanı Avni Şimşek’e yetki belgesi teslim edildi. Mahalle başkanlarına mahalle seçmen listeleri de teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817