Ünlü adayını tanıttı
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Karamürsel Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta’yı tanıttı. Ünlü, “Bu varan iki oldu. Bu şekilde AK Parti’nin 13- 0 hesabını bozacağımız Darıca’dan sonraki ikinci yer Karamürsel oldu” dedi.

MHP İl Toplantısı önceki akşam parti binasında gerçekleştirildi. İl Başkanı Aydın Ünlü kent gündemine ilişkin bir takım değerlendirmelerde bulunduktan sonra Karamürsel İlçe Belediye Başkan adayı İbrahim Usta’yı tanıttı. Adana’da gerçekleşen vatan mitingini değerlendiren Ünlü, “Vatan mitingini coşkuyla tamamladık. Ülkemizin üniter bütünlüğünün bozulmayacağını tüm dünyaya mesajını ilettik. Kış uykusundan çıkamayan AK Parti yönetimi her hafta olduğu gibi bu haftada Kocaeli’nin problemlerine hiçbir çözüm getirememe sıradanlığını bir kez daha ortaya koydu. Kendi jargonu ile mübarek 10 aylar gibi ulvi kavramlar ile harmanlamaya çalışarak teşkilatlarını motive etmeye çalışan Civelek haftalardır meydana gelen hiçbir soruya açıklık getirmemiştir” dedi.

HUZURLU VE GÜVENLİ YAŞAM SÖZÜ
Türkiye’nin üçüncü partisi ve muhalefet partisi olarak polemik peşinde olmadıklarını ifade eden Ünlü, “Bizlerin kentin sorumlarını dile getirerek bu problemlere çözüm üretmek ve sessiz yorumların sesi olmak zorundayız. Kocaeli’nde azami ölçüde bir güvenlik sıkıntısı var. İnsanlarımız tam anlamı ile sokakta huzursuzlar, çocuklarını gönül rahatlığı ile sokağa gönderememekteler. Okulların etrafı adeta hapishaneymiş gibi yüksek duvarlarla örülmektedir. İmkanı olanlar özel güvenlikli sitelere kaçıyorlar ya peki imkanı olmayanlar ne yapacak. Sokakların her tarafında cinayet işleniyor. İktidar mensupları bu meseleyi acaba daha ne kadar görmezden gelecek? Ben partim adına tüm kentte huzurlu ve güvenli bir yaşam sözü veriyorum” şeklinde konuştu.   

13-0 ŞIMARIKLIĞINI BOZACAĞIZ
Türkiye’de toplam kamu borcunun 563 milyar Dolar olduğunu belirten Ünlü, “İktidar partisi mutlu bir azınlığın dışında tüm vatandaşları borçlandırarak köleleştirme gayreti içerisindedir. Bankalarımızın yüzde 60’dan fazlası yabancı sermayenin kontrolü altındadır. Otopark fonlarında toplanan paraları Bu konuda büyükşehir Belediyesi’nde bir hesap var ve buralardan toplanan tüm ilçe belediyeleri otoparklardan tahsil ettikleri paraları bu hesaba yatırmalı ama bu konuda hiçbir adım atılmamış ve bu konuda hiçbir idari işlem yapılmamıştır” ifadelerini kullanarak MHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı kamuoyuna tanıttı. Ünlü, “İşte bu varan iki AK Partini 13- 0 şımarıklığını ilk olarak Darıca’da ikinci olarak ise Karamürsel’de bozacağız” dedi.

AK PARTİ’DE DE SİYASET YAPTI

Karamürsel Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta ile ilgili söz alan MHP Karamürsel ilçe başkanı Orhan Kılınçsoy ise, “Dört aylık zamanda çok ciddi bir şekilde çalıştık. Karamürsel’de ciddi bir heyecan oluşturduk.Genel Başkanımız devlet Bahçeliyi teşkilatımızda ağırlayacağız. Karamürsel’in sevda tepesine sevdamız olan 3 hilalli bayrağı dikeceğiz” dedi. Geçmişte AK Parti ile siyaset yapan MHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta, “Belediye başkan adayı olmaktan son derece mutluyum. Her yerde iktidar partisi gibi karşılanıyoruz. Öyle teveccüh gösteriliyor. Biz bu teveccühü karşılıksız koymak istemiyoruz ve bunu da belediye başkanlığı ile taçlandırmak istiyorum. 2009’dan beri siyasete girmek istemiyordum. Ama ülkemiz öyle bir noktaya geldi ki taşın altına başımızı ve gövdemizi koymak zorunda kaldık. Ve MHP ‘de siyaset yapmaya karar verdim” diyerek konuşmasını tamamladı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817