Ünlü; Hedefini açıkladı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bugün parti binasında yaptığı toplantıda bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. İlk olarak Perşembe günü Karamürsel Belediye Başkan adayını tanıtmak için ilimize gelecek olan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin programını açıklayan Ünlü, “Liderimiz saat 14.30’da Uzunçiftlik Turnikleri’nden karşılanacak, saat 15.00’da dinlenmek üzere Wellborn Otel’e gidecek. Saat dörtte Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret edip ardından Karamürsel meydanında kendisini bekleyen partililere seslenecek” dedi.

KARAMÜRSEL’İN OY ORANI YÜZDE 21
Miting havasında geçecek olan tanıtım programına 10 bin kişi katılacak. Bu etkinliğin arkasında Bahçeli’nin Kocaeli teşkilatlarına duyduğu güven olduğunu belirten Ünlü, “Bu yarın Kocaeli’nin diğer ilçelerine de geleceğinin mesajıdır. Karamürsel ESG’de öne geçmiş teşkilatımız olduğu için ikinci adayımızı burada açıklıyoruz. Sırada Körfez var. 2009 yerel seçimlerinde sadece 900 oy aldığımız Karamürsel’de şuan ki oy oranımız yüzde 21. Bu başarı teşkilatların organize olup belli plan ve program çerçevesinde çalıştığımızın göstergesidir” dedi.

2014 HEDEFİ YÜZDE 35

Açıklanan adayların teşkilat kontrolünde ve ESG’ye bağlı olarak çalışacağın altını çizen Ünlü, “Herkes nerede ne yaptığını bilecek” diye konuştu. Daha sonra göreve geldiği bir yıldan beri yaptıklarını anlatan Ünlü, “3 tane il istişare, 48 tane ilçe istişare toplantısı yaptık. 48 tane 40x40 programı yaparak bin 440 bölgede en az 100 bin kişi ile tokalaştık. Hiç yapılmayan ESG siteminin yanı sıra bir tanesine Genel Başkan Yardımcımız Atilla Kaya’nın katıldığı 5 tane STK toplantısı gerçekleştirdik. Sistemli çalışmamızın neticesinde 2014 yerel seçimlerinde yüzde 35 oy alacağız” dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817