banner2752
banner2750
banner2776

Ünlü iş insanının en mutlu günü Erdal Oruç kızını evlendirdi

Erdal ve Yülgüz Oruç çiftinin güzel kızları Kübra ile Hayriye-Adil Oruç çiftinin yakışıklı oğulları Suat, düzenlenen görkemli bir törenle hayatlarını birleştirdi. Körfez Fatih Mahallesi’nde bulunan Ülker Düğün Salonu’nda gerçekleşen görkemli nikah merasimine kent genelinden çok sayıda protokol mensubu ve davetli katıldı.


 

BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

Düğün sahiplerinden Erdal Oruç ve ailesinin, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediği düğüne; Ak Parti İl başkan yardımcısı Ömer Efe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan yardımcıları İbrahim Çırpan, Osman Yurt, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım, Kocaeli Körfez Ağrılılar Derneği Başkanı Nurettin Kaplan, Dilovası eski Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi, KOTSİAD Kurucu Başkanı Mehmet Allak, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetimi , AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve yönetimi , çok sayıda Körfezli iş insanı ile her iki ailenin yakınları ile genç çiftin arkadaşları katıldı.


 

EVLİLİK CÜZDANI GELİN HANIMA

Gerçekleşen nikah merasiminde Kübra ve Suat Oruç çiftinin nikahlarını Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt kıydı. Şahitler huzurunda gençlerin bir ömür sürecek mutluluğa evet demelerinin ardından gençlere nikah cüzdanını Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, mutluluklar temennisi ile gelin hanıma takdim etti.


 

BAŞKAN’DAN ÖĞÜTLER

Bu sırada konuşan Belediye Başkanı Şener Söğüt ise, nikahlarını kıydığı gençlere hayatın her anında mutlu günlerin olduğu gibi zor anların da yaşanabileceğini dile getirdi. Başkan Söğüt, “Sizlere düşen aile birlikteliğini en iyi şekilde muhafaza etmektir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680