ÜNLÜ : SIKMADIĞIMIZ EL BİZİM DEĞİLDİR


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Kocaeli Şubesi’ni ziyaret etti. MHP’li yöneticileri TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, başkan yardımcıları İrfan Barış, Haluk Atmaca, İsmail Çoka ve Siyasi ve Bürokratik İşler Komisyon Başkanı Mevlüt Demir, Üye Tahkim ve Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Ragıp Kurtoğlu, Sosyal İşler Komisyon Başkanı Hamit Akın, Eğitimi Komisyonu Başkanı Şener Özen ile yönetim kurulu üyesi Fatih Demir karşıladı.


SIKMADIĞIMIZ EL BİZİM DEĞİLDİR

Ziyaretin iadeyi bir ziyaret olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, göreve geldiklerinden bu yana toplumun he kesimiyle görüşmeye çalıştıklarını belirterek, “Hepimizin ortak gayesi aynı noktada hizmet etmek. Metotlarımız ve yollarımız farklı olabilir. Göreve geldiğimizden beri toplumun her kesimiyle görüşmeye ve fikir alışverişinde bulunmaya gayret ediyoruz. Bir prensibimiz var. Sıkmadığımız el bizim değildir. Bu prensipten hareketle herkesin elini sıkmaya ve partimizi anlatmaya çalışıyoruz. Bu noktada da sivil toplum örgütlerine ayrı bir önem veriyoruz’ dedi.

GÖNÜL İŞİ ANLAYIŞI İLE ÜLKEYE HİZMET

Ziyareti için Aydın Ünlü ve yönetimine teşekkür eden TÜMSİAD Kocaeli Şube Başkanı Erdoğan Yılmaz, TÜMSİAD’ın hedefleri ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. TÜMSİAD’ın en etkin STK’lardan biri olduğuna vurgu yapan Yılmaz, ‘TÜMSİAD olarak doğru yolda güzel bir şekilde ilerliyoruz. Üye sayımız 450’ye yaklaştı. Kocaeli’de üye sayımızı giderek artıyor. Ülkemize ve kentimize en iyi şekilde hizmet vermek için elbirliğiyle çalışıyoruz. Siyasi partiler, particilik anlayışı ile değil gönül işi anlayışı ile ülkeye hizmet etmeli. Kim memlekete ve insanlığa hizmet için yola çıktıysa bizim için çok değerli” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı sohbetlerle devam etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817