Ünlü'den KOTO'ya çıkarma
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve bazı partililer KOTO Başkanı Murat Özdağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çiçeği burnunda başkan Özdağ misafirlerini kapıda karşıladı. Ziyarette ilk sözü alan Ünlü, “KOTO Kocaeli sorunlarını bilen en büyük STK’lardan biri. Demokratik kongre ile seçilen yönetim. Kocaeli’nde çalışanın kazandığını gösteren bir seçim oldu. 2014 yerel seçimleri de çalışanın kazndığı bir seçim olacak” dedi. Ünlü’nün ardından söz alan Özdağ, “Süreç Kocaeli’nde alışılmış bir süreç değildi. Bunda tüm şehrin katkısı oldu” diye konuştu.
 
SİYASİLERİ YANIMIZDA İSTERİZ
Üyelerin seçime ilgi ve teveccüh gösterdiğini belirten Özdağ, “Gayret ettik, rabbim de nasip etti. Bana göre seçimin kaybedeni yok. Ancak seçim sonucu bizim için sürpriz olmadı. Artık şehri kucaklayan bir yapıda olmalıyız. Şehrin çeşitli kurumlarını çözüm merkezi olarak görüyoruz” şeklinde konuştu. Esnafın en büyük isteğinin işini büyütmek olduğunu ifade eden Özdağ, “Siyaset bunun için önmli bir mekanizma olacak. Daha kapsamlı işler için siyasileri yanımızda görmek isteriz” dedi. İlk iş olarak ise Kocaeli ticareti için bir mastır planı çıkaracaklarını açıklayan Özdağ, “Üyelerin sıkıntılarını öğrenip sıkıntılara göre onları yönlendirmek istiyoruz” diye konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817