UNUTTURMAMAK İÇİN

BELEDİYEYE ULAŞMAK ARTIK ÇOK KOLAY

250 bin Sosyal medya kullanıcısına ulaşıyoruz. 95 bin Süper Hizmet Masası Talebi, 420 Mahalle inceleme gezisi ve 4200 Başkana Mektup alınarak gerekli geri dönüşler yapıldı. 8 yıldır Hizmet Kapınızda ekibimizle haneleri tek tek ziyaret ederek, vatandaşımızın isteklerini ve sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Halkımıza verdiğimiz sözleri tamamlamamıza çok az kaldı. Gültepe’ye ve İzmit’e yeni bir değer katacak Vadi İzmit projemiz hızla yükseliyor. Türkiye’nin en büyük Sanal Gerçeklik Küresi’nin yapımı hızla devam ediyor. Yenidoğan ve Serdar mahallerimize değer katacak kültür merkezimizde sona gelindi. Köy yaşantımızı gelecek nesillere aktaracak olan Sepetçi Köy Müzemiz yakında açılacak.  Sekbanlı Köy Konağı, belediye hizmet binaları projelerimiz tamamlanma aşamasında. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile SEKA Devlet Hastanesinin mescitlerini baştan sona yeniledik.

Şehir, köy ayrımı yapılmaksızın 380 bin metrekare parke, 192 bin ton asfalt, 30 bin m2 beton yol, 110 bin metre imar yolu, 9 bin metre küp merdiven yaptık.

Daha temiz İzmit için 78 noktaya 230 adet yeni tip çevreye ve şehir konforuna uyumlu konteynırlar yerleştirdik. Ödüllü projemiz olan Geri Kazanım uygulamamızla 3 milyon TL, geri kazanımdan tasarruf sağladık.

HİZMETE DEVAM

Hayatın her alanına, toplumun her kesimine hizmet sunan belediyemiz tarafından Yeşilova Mahalle Konağı, Yenişehir Kültür Merkezi, Çocuk Oyun Sokağı, Bakırcılar Çarşısı Cephe İyileştirme çalışması, kardeş belediyelerde park çalışmaları, Şehir Kütüphanesi ve Okuma Meydanı Projesi, Bulduk Köyü Camii Restorasyonu ve çevre düzenlemesi, tarihi bina restorasyonları, Roma  dönemine ait Karaburç ‘un restorasyon çalışmaları halen devam etmektedir.

ÖDÜLLÜ BELEDİYE

Ödüllerin Belediyesi olduk, İzmit halkı adına bununla gurur duyuyoruz. Gölkay Park, Pişman Çocuk Dergisi, Çocuk Hakları Masası, Atık yağların toplanması, biodizel üretimi, İzmit’i seviyorum, bisiklete biniyorum, 3 d yazıcı ve tasarım merkezi, genç girişimciler merkezi, her çocuğa bisiklet, uluslararası pişmaniye festivali projesi, mahalle konakları, tarih koridoru, emekli evleri projelerimiz çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından ödüllendirilmiştir.

Sosyal Belediyecilikte Avrupa’ya örnek olarak “12 Star Şehir” unvanını 2 kez aldık. İlklerin Belediyesi olan İzmit Belediyesi bundan sonra da örnek hizmetleriyle öncü olmaya devam edecek. Hayalleriniz Görevimiz, Yeni İzmit, Yeni Türkiye.”

BEN YORULMAK NEDİR BİLMEM

Başkan Doğan en büyük amaçlarının şehre en güzle hizmetleri yapıp bırakmak olduğunu da ifade ederek “ kurumlarla arası en iyi belediyelerden biriyiz. Büyükşehir Belediyemiz ile de ilişkimiz çok iyi. Birlikte ortak projeler yapıyoruz. İbrahim Başkanımızla da aramızda abi kardeş ilişkisi vardır. Bizlerin ortak gayesi halkımızı en iyi hizmeti sunmaktır. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Vadettiğimiz projelerin yüzde 90’dan fazlasını yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Şehrimiz yaptığım çalışmalar ile yarınlarda çok daha güzle olacak. Milletimizin başının  öne eğdirecek bir yanlışımız olmadı olmazda. Bütün vatandaşlarımızı gönülden sevip hakkını hukukunu koruduk. Rantçılara fırsat vermedik. Milletin kuruşunu yine millet için harcadık. İzmit’in Kocaeli’nin, hukukunu her platforma koruduk. Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi’nde de yaptığım konuşmalarla ülkemin, milletimin hakkını, hukukunu en iyi şekilde korudum. Ben yorulmak kelimesini lügatimden çıkarttık. Yorulmak yok yola devam. AK Parti kurulmasaydı, Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı ben bugün karşınızda olmazdım, siyasete de girmezdim. Recep Tayyip Erdoğan’a inanarak, AK Parti’ye inanarak 17 yıllık memuriyetimizi kenara bırakıp, üye olarak girdik partiye. Bu onuru yaşatan başta Liderimiz Cumhurbaşkanımıza, partimize, hükümetimize, şehrimizin yöneticilerine teşekkür ediyorum. Biz her zaman teşkilatçı olduk ve teşkilatların içinden geldik. Bizim makam mevki hırsımız hiç olmadı, şimdi de yok. Biz bu hizmetlerimizi vefa duygusuyla yaptık. Bugün ölsem gözüm arkada kalmaz. Biz hizmet etmekten onur duyduk. Bundan sonra verilecek her görevi onurla yapmaya devam edeceğiz. Ben yorulmak kelimesini lügatimden çıkarttım. Yorulmak yok yola devam ” şeklinde konuştu. 

Başkan Doğan’ın yapılan hizmetleri anlattığı programı İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, Ak Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, siyasi parti temsilcileri, muhtaralar, STK temsilcileri de takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817